Szepesi régió :

Szállás:

I. apartmán:

   4 x 3+1 2x fürdőszobával, 2x WC, konyhával és tarsadalmi helységgel-kandallóval.

II. apartmán:

   1 x 2+1, 1 x 3+1 fürdőszobával, WC, konyhával és társadalmi helységgel.

A konyhákban gáz-takaréktüzhely villanysütő, jégszekrény, fagyasztószekrény, edénymosó, villanymelegitő, főzőkanna és a szükséges edények stb. önálló főzéshez.

A társadalmi helységek műholdas TV-val rendelkeznek.

Bazárható garázs, illetve udvar. A ház alsó térségeiben kellemes társalgó kandalló mellett, asztali tenisz, elektronikus nyilak.

 

A Slovenský raj (Szlovák paradicsom) nemzeti park Čingov üdülőközpont közepén található. Kapacitása 22 hely. Szállás 2 és 3-ágyas szobákban önálló szoc. berendezéssel a szobákban (tus+WC). Étkezés az étteremben - bárpult. Kint keritésen belül kandalló mellett kellemes társalgási lehetőség, esetleg saját ételkészités.

 

 

Közepesen igényes turisták részére Spišská Nová Ves (Igló) városában.

2 és 3-ágyas szobák önálló hig. berendezéssel (fürdúszoba+WC), naponta takarított, lift és állandó recepciószolgálat. A vendégek részére 4 műholdas TV - helység van, tornaterem,

díjmentes parkolás keritésen belül. Kapacitás: 140 ágy. Étkezés: félpanzió - az eledelt odaszállitják.

 

 

 

Kellemes és felej hetetlen látogatás a történelmi Levoča (Lőcse) városában. Szállás önálló

családi házban külön bejárattal és udvarral.

Rendelkezésre áll 4 ágy + 2x pótágy és két ágy. Konyha komplet felszereléssel, villanymelegitővel, gáz-takaréktűzhellyel és hütőszekrénnyel.

A Slovenský raj (Szlovák paradicsom) nemzeti park szélén a Hernád folyó völgyében Smižany (Sümeg) községben, hegyek és erdők ölében található. Exkluzív fekvésére való tekintettel - nyáron gyalogos turisztika, cikloturisztika, télen sielés, minden évszakban termálfürdők látogatása -állandó szezon.

Szállás 2/2 + pótágy, WC, tus, konyharész. Apartmán - 1/2+3 pótágy, WC, tus, konyha.

Apartmán 1/2 + 2 hely a rekamién, WC, tus, konyha. Azonkivül vízmedence, szauna, szolárium, társalgás a kandalló mellett.

 

Stílusosan berendezett panzió a Slovenský raj(Szlovák paradicsom) nemzeti park szélén Hrabušice (Káposztafalva) községben.

Szállás stúdiókban - 2 önálló kétágyas szoba + 1 fürdőszoba és apartmánokban 2 önálló kétágyas szobával + nappali szoba + 1 fürdőszoba.

Saját étterem, bár, lehetőség: különböző akciók, disco stb. Nyáron társalgó kandallóval.

Kapacitás: 60, fél vagy teljes panzió.

 

 

Közel a síközponthoz, ahol műhó, libegő és 7 sífelvonó 1025 m magasságig vezet.

Önálló magánház 7-9 személy elszállásolására. 1/3 és 2/2-ágyas szobák saját szoc. berendezéssel. Társadalmi helység (műholdas TV, rádió) és felszerelt konyha. Étkezés - lehetőség 80 m-re étteremben.

 

A törtenélmi hires Levoča (Lőcse) város központjában - a téren található ez a panzió. Lőcse ideális fekvésére való tekintettel a Szepesség szivében ideális kiinduló pont a müemlékek és természeti szépségek megtekintésére.  A Slovenský raj (Szlovák paradicsom) és Vysoké Tatry (Magas Tátra) közelsége gazdag lehetőségeket nyujt a nyári és téli szabadság töltésére.

A panzió ablakaiból gyönyörü kilátás nyílik az egész térre a reneszánsz városházával,

szt. Jakab templommal (benne a híres - világ legmagasabb faoltára - Pál mester müve - 18,6 m) a szégyenketrec, a volt megyeház és a polgárházak szintén a város müemlékei közé tartoznak.

Szállás: 21 hely pótágy lehetőséggel. Modern apartmánok:

1/2  - kettőságy

1/2 - önálló ágyak - át járószobák

A szobák berendezéséhez tartozik a kis konyha hűtőszekrénnyel, luxus fürdőszoba káddal, vagy tussal, műholdas TV, internet. Rendelkezésre áll társadalmi terem (30 személy részére), fitness centrum és szauna.

Étkézés: reggeli - kontinentális, vagy svéd asztal formájában.

Piešany :( Pöstyén )

Családi ház - Piešany:

A ház 2 lakásból áll az 1.sz. lakás a földszinten, a 2.sz. az emeleten.

A földszinten 2 hálószoba, konyha, lakószoba, WC, tus. Az emeleten 3 hálószoba, kis konyha, lakószoba, fürdőszoba, WC. A ház csendes utcában van, minden lakásnak 6 ágy a kapacitása.

 

Vysoké a Nízke Tatry :( Magas Tátra és Alacsony Tátra )

 

Igényes turisták részére luxus berendezéssel 2-ágyas szobákban (bariér nélkül) önálló

hig. berendezéssel (tus vagy kád), rádió, TV, hűtőszekrény, fén - és emeletes apartmánokban 5 személy részére:

1/4 az emeleten, 1/1 a földszinten - önálló ágy - és 1/2 - kihúzható rekamié - mint 2-ágyas szobák. A turisták rendelkezésére étterem TV-val és bárpulttal.

Gyönyörü természet, annak teljes kihasználásával a nyári és téli (sí) időszakban.

Kapacitás: 30 ágy.

Étkezés: fél vagy teljes panzió.

 
 

A villa Tatranská Lomnica (Tátralomnic) üdülőtelepen - közel a tátrai villamos állomásához.

Rendelkezésre áll 35-40 ágy 8 apartmánban - telefon, rádió és TV, némelyik szobának balkónja van. Minden apartmánban lakószoba, komplet felszerelt konyha és kétágyas hálószoba. Tekintettel a sportolói és szórakozási lehetőségekre nemcsak családok részére, de főleg fiataloknak.