Szepesi régió :

A hotel történelméről hires Levoča (Lőcse) város közvetlen közepében van, a város az UNESCO nyilvántartásában szerepel. Legnevezetesebb müemlékei: a városháza, a szt.

Jakab templom a 13.sz.ból, melynek dominánsa a 18,6 m magas Pál mester faoltára, nem kevésbbé ismert a szégyenketrec 1600-ból, Thurzó ház és a rekonstruált polgári házak a téren, valamint a volt megyeház - Szepes megye székhelye.

A téli időben nagyon jó sielési lehetőségek Závada községben és a lőcsei völgyben lévő

Skicentrum.

A hotel elegáns 2-ágyas szobákkal (- pótágy lehetőséggel ) rendelkezik, a szobákban önálló szoc. berendezés, TV, telefon. Az étteremben 58 férőhely van, azonkivül stílusos kávéház, szalón. Fél-vagy teljes panzió.

Ősszkomfortos hotel a Slovenský raj (Szlovák paradicsom) szélén. Szállás 2-ágyas szobákban - pótágy lehetőséggel és 2 - ill. 4-ágyas apartmánok önálló szoc. berendezéssel, TV, telefon,

hűtőszekrény, minibár és rádió. Étkezés az étteremben, azonkivül a hotelben szauna, massázs,

fitness, whirpool és nappali bár áll a vendégek rendelkezésére.

 

A hotel csendes környezetben a Slovenský raj (Szlovák paradicsom) egyik legszebb körzetében Čingov településen található, nem messze a Hernád-folyó völgyének természeti szépségeitől, szurdokaitól és vízesésektől. Könnyen elérhetők a közeli síközpontok és sífutásra alkalmas terepek.

A hotel szállást 20 kétágyas szobában pótágy lehetőséggel és 3 apartmánban nyujt.

A vendégek  rendelkezésére étterem, snack-bár, társadalmi helység, szauna és fitness.

Föleg az igényesebb turisták részére luxus-módon berendezett: 1-2 ágyas szobák és aparmánok önálló szoc. berendezéssel (WC, kád), műholdas TV, telefon, minibár. Előnyös fekvése Spišská Nová Ves (Igló) város közepén. A vendégek rendelkezésére áll: étterem, kávéház, snack-bár, téli kert, terasz, kis szalón, éjjeli borozó, kongresszus-terem, business-centrum, fitness-centrum, pénzváltószolgálat, garázsok, sportfelszerelés-kölcsönző, fodrászat, kozmetika, örizett parkoló.

 
 

Festői környezetben a Slovenský raj (Szlovák  paradicsom) nemzeti park - Čingov központjában - természet ölében. Ideális kiindulópont gyalogtúrákra a völgyekbe és szordokokba, de az egyedülálló kultúr- és történelmi műemlékek megtekintésére is:

Levoča (Lőcse), Kežmarok (Kézsmárk), Spišský hrad (Szepes vára), Vysoké Tatry (Magas Tátra), közel a síterepekhez. Szállás 20 kétágyas komfort - berendezett szobákban szoc. berendezéssel, tussal - a szobáknak balkónja van, természetesen műholdas TV és telefón.

A vendégek rendelkezésére étkezésre a hotel-étterem szolgál.

Ujonnan megnyilt hotel családi légkörrel a libegő alsó állomásától 50 m-re a Plejsy síközpontban. Komplex szolgálatok az igényes sielőket is vonzák. A hotel közelében sílesikláson kivül sífutás, szánkózás és korcsolyázás - lehetőség is van. A szép természet a hotel vendégei részére kellemes szabadságot igér.

Szállás kétágyas szobákban, vagy apartmánokban szoc. berendezéssel, TV és telefonnal.

Étkezésre az étterem szolgál.

Az apartmánok a városban 300 m távolságra a hoteltól találhatók. Előnyös fekvésükre való tekintettel ideális kiindulópontot jelentenek a Slovenský raj (Szlovák paradicsom) nemzeti parkba, vagy Levoča (Lőcse), Kežmarok (Kézsmárk), Spišský hrad (Szepes vára), Dobšinská žadová jaskyňa (Dobsinai jégbarlang) nevezetes településekre, valamint a közeli síterepekre.

App 3 - 2 ágy+pótágy lehetőség, előszoba-ruhaszekrény, hig.berendezés (WC, mosdó, tus)

App4 - 2 ágy - pótágy lehetőség nélkül, előszoba - ruhaszekrény, hig.berendezés

(WC, mosdó, tus)

App 5 - 2 ágy+2 pótágy lehetősége (kihúzható rekamié), önálló WC, fürdőszoba -

mosdó, kád...

Az apartmánokhoz tartozik egy közös lakótér (6x6 m) ülés lehetőséggel, TV, jégszekrény, konyharészleg.

Sielési lehetőségek: Džurkovec (6,5 km), Poráčska dolina - Brodok ( 18 km - 4 felvonó), Plejsy (35 km - 7 felvonó), Magas Tátra (40 km), Ferčekovce (2,5 km), Levoča (Lőcse - Skicentrum - 15 km)

 

Modern hotel - 230 ágyas kapacitással Poprádon. Kiindulópont a Magas Tátrába. A hotelt 1991-ben nyitották ki - 8-emeletes épület, széleskörü kiegészitö szolgáltatással rendelkezik: pénzváltás, széf, fehérnemü-mosás és vasalás, fodrász-kozmetikai szalón, fax-telefon-szolgálat, iratmásolás, ujságos és  szuvenír-bódé, megszakitás nélkül örizett parkoló.

Hrabušice (Káposztafalva) község mellett a természet ölében van elhelyezve.

Berendezése: 2 - 4 ágyas apartmán, 5 2-ágyas szoba pótágy lehetőséggel és 8 kétágyas szoba

( pótágy nélkül). Modern étterem és kávéház, különleges alkalmakra - kék szalón szolgál.

Relaxációra medence szaunával és fitness-centrum.

A nyári szezonban tömérdek túralehetőség a Slovenský raj (Szlovák paradicsom)-ba, vagy

a Magas Tátrába. (30 km)

 

Magas Tátra és Alacsony Tátra :

A hotel a Nové Štrbské Pleso (Uj csorbató) közvetlen közelében, csendes környezetben -

erdő közepén, csak 5 percnyi távolságra a csorbatói villamos állomástól. Ez a település a Tátrában a legmagsabb helyen van - a környezet gyógyitó  éghajlattal főleg a légzőszervekre. De ismert is mint a legnagyobb síközpont a Magas Tátrában.

Szállás kétágyas szobákban pótagy lehetőséggel - tus, WC, műholdas TV, rádió és telefon. Két étterem, aperitív-bár, kávéház, éjjeli club, kis szalón, finess, szauna, masszázs.  

 

A Lomnici csúcs masszív lábánál - cca 2 km-re Tátralomnictól található.

Szállás: 2-ágyas szobák saját. szoc. berendezéssel, minden szobában TV, rádió és telefon.

Berendezés: étterem, kávéház, nappali és éjjeli bár, társadalmi helység, játékterem biliárdasztallal.. A hotel exteriérjét parkoló és teniszpálya képezi, mely télen korcsolyapályává változik.

A hotel 1010 m tszf. magasságban a település közepén lucfenyőerdő környezetben

a Hrebienokra (Tarajka  1280 m) vezetö villamos felvonó állomása mellett található. Természetjárási lehetőségek a Magas és Bélai Tátra körzetben, kirándulások Levoča (Lőcse), Kežmarok (Kézsmárk) városokba, Szepes vára megtekintésére, Ždiar-ba vagy Lengyelországba ( Zakopane). Télen sielési lehetőségek : futás ( pld.Tátralomnicra), lesikló pálya közvetlen Ótátrafüreden, vagy a Tarajkáról Ótátrafüredre, Tátralomnicon (7km) JAMY, Ždiaron (24 km) - 8 felvonó, a Csorbatónál (17 km ), vagy Nový Smokovec (Ujfüred) kisebb pálya.

A hotel szállást 1 és 2-ágyas szobákban és apartmánokban magas standardban nyujt. A szobák saját szoc. berendezéssel rendelkeznek, telefon, TV. Az apartmánokban kis tér tárgyalások  lebonyolitására. Étterem, kávéház, bár, szalón, Rondo kongresszus-terem, rendszeres divatbemutatók, banketek, szimpóziumok, csoportok oktatása.

Lehetőségek: hegymászás, lovaglás, tutajozás a Dunajec folyón, Vrbov-termálfürdö, télen sísport.

Elegáns hotel gyönyörü környezetben Tatranská Lomnicán (Tátralomnic), a Magas Tátra legszebb és legexclusívebb hotelei közé tartozik, közvetlen a volt kötélpálya alsó állomása mellett (a kötélpálya kabinnal a Kövi tóhoz vezetett). Most a Kövi tóhoz kiskabinos

(4 személyes) függővasút vezet Lomnicról - a hoteltól kb 700 m távolságban. A hotel részlege az eredeti rabló - kaliba élő cimbalmos zenével és a szlovák konyha specialitásaival - parázson sült ételek és hozzá "égő" italok.

A hotel szállást luxus 1 és 2 ágyas szobákban és apartmánokban nyujt saját szoc. berendezéssel, telefon, TV, hűtőszekrény. Rendelkezésre áll az ismert francia étterem, szalónok, kávéház, bár,  fodrászat, mosoda és vasaló, szolárium, széf.

Lehetőségek: turista kirándulások a Magas Tátrába, nyári termálfürdő Vrbov, Kežmarok (Kézsmárk), Levoča (Lőcse), Szepes vára, Bešeňová - termálstrand. Promenád-koncertek

az erdőparkban, a téli időben sielés.

Uj modern hotel a Chopok (Alacsony Tátra) északi lejtőjén 1100 m tszf. magasságban a Jasná völgy központjában a jó lesiklópályák és a pályákra vezető libegők és felvonók közvetlen közelében.

Nagyon jó sielési lehetőség, jelzett turistautak és festői természet garanció a kellemes szabadság és aktív pihenés eltöltésére.

Szállás 2-ágyas szobákban pótágy lehetőséggel, fürdőszoba, WC, TV, rádió és hűtőszekrény.

A hotelben étterem, nappali és éjjeli bár, szlovák szoba, biliárd, asztali tenisz, síiskola.

Szállás: 2-ágyas szobák fürdőszobával és WC, hűtőszekrény, minibár, műholdas TV és rádió.

Étterem, konferencia-terem, kis szalónok, szauna, masszázs, szolárium, fitness, örvény-kád, gőzfürdő, teniszpályák, asztali tenisz, sportfelszerelés - kölcsönző.

 

Ujraépitett hotel a Slavkovský štít aljában - 1280 m magasságban a Tarajkán, legideálisabb kiindulópont a magashegyi turisztikára majdnem az összes tátrai völgybe és a menedékházakhoz.

A csend oázisa a tátrai természet ölében, kilátással nemcsak a csúcsokra, de az egész Poprádi katlanra.

A hotel sílesikló pálya (elég igényes), de kellemes szánkópálya mellett van.

Szállás 1 és kétágyas szobákban szoc. berendezéssel, telefonnal és rádióval. Étkezésre étterem szolgál.

 

Hotel Hutník 1 **:

A hotelkomplex Tatranské Matliare (Mátlárháza) - 2 km-re Tátralomnictól van. Csendes környezet, jó  fekvése, myugalom és Lomnici hegymasszív gyönyörü panorámája - ideális hely családok szabadságára. Nagyon jó feltételek sífutásra.

Szállás 2 és 3-ágyas szobákban szoc. berendezéssel, TV, rádió és telefon. Két étterem, nappali bár, kávéház, fürdőmedence, szauna, fitness, de sífelszerelés-kölcsönző is.

Hotel Hutník 2 ***:

A hotel Tatranské Matliare (Mátlárháza) - üdülőtelepen található gyönyörü erdei környezetben a Lomnici csúcs lábánál. Szállás 2 és háromágyas bariér-nélküli szobákban szoc. berendezéssel, rádió, TV, telefon. Két étterem, nappali bár, tornaterem, kis szalón, gyerek-játszsószoba áll a vendégek rendelkezésére.

Hegyi környezetben a Tátrai nemzeti parkban - 800 m tszf.- kellemes miliő sportolásra és pihenésre.

Szállás: 2 és 3-ágyas szobák - pótágy lehetőség - standard és standardon felüli berendezéssel. Ezekben a szobákban műholdas TV, rádió, telefon és hűtőszekrény, természetesen szoc. berendezés. Étkezés a hotelben - étlap, kávéház, snack-bár.

 

Gyógyintézet a Štrbské Pleso (Csorba-tó) partján, gyönyörü természeti környezet  tiszta légkörrel pozitíven hat a légzőszervek idült megbetegedésére.

Szállás: 2-ágyas szobák fürdőszobával, WC, balkón, TV-műholdas, telefon, rádió, hűtőszekrény. A hotelben azonkivül rendelkezésre áll szauna, szolárium, fitnes, masszász, inhaláció, elektrogyógykezelés, oxigénoterápia.

Étkezésre étterem, nappali bár, társadalmi összejövetelekre szalón.

 

A hotel a festői Monkova dolina - völgyben - cca 1 km távolságra Ždiar-goral községtől. Közvetlen közelében sífelvonó és lesiklópálya, jó terepek sífutásra és szánkózásra.

Kétágyas szobák pótágy lehetőséggel, fürdőszoba, WC, rádió. Étterem, nappali bár, társadali terem, biliárd, fitness, sítároló.

Épitömüvészet szempont jából érdekesen megoldott épület a Csorba-tói villámosállomás közelében villamosok-Starý Smokovec, Ótátrafüred, Tátralomnicra, Poprádra  fogaskerekü villamos Csorbáról a Csorbatóhoz, a hotel 1300 m magasságban, az erdö szélén áll. Ideális hely üdülésre, sportolásra, pihenésre, de gyógykezelésre is.

Szállás: 1-2 ágyas szobák - potágy lehetőséggel és apartmánokban. Minden szobának saját szoc. berendézese van, telefon, rádió, TV. Szép étterem, kávéház, snack-bár, szalón, stílusos borpince. Lehetőségek: turisztika a tátrai völgyekben, hegymászás, a közelben teniszpályák, gyerekautodrom, úzómedence, trampolín, cikloturisztika, golf, bungee-jumping.

Télen: sífutás a befagyott Csorba-tón és környékén jegyzett utakon, lesiklás a Soliskóról, ahova libegő vezet.

Exkluzív hotel a Štrbské pleso (Csorba tó)-nál, a Magas Tátrában a legszebbnek tartják.

Szállás: 2-ágyas szobák saját szoc. berendezéssel, müholdas TV, rádió, telefon. A vendégek

rendelkezésére hall, kávéház téli kerttel, étterem-Slovenka, éjjeli bár, Horizont club, úszomendence, szauna, masszázs, fitness.

 

 

Festői völgyben Štrba (Csorba) község mellett kilátással a Magas Tátra csúcsaira. Kapacitása 46 ágy. A szállás az igényes turisták kritériumát elégiti ki. Étkezés a barátságos étteremben,

a konyha specialitása a vadhús - egész év folyamán.

A téli időben a hotel közelében sífelvonó a kevésbbé igényes sielők és gyerekek részére.

Rekonstruált hotel kb.300 m távolságban Tatranská Lomnica (Tátralomnic) központjától, nem messze a Kövitóhoz vezető kabinos függővasút alsó állomásától. Környékét erdeifenyő és lucfenyőerdö képezi, mellette nagy játszótér.

A hotel szállást 1, 2 és 3 ágyas szobákban nyujt, melyekben fürdőszoba, szoc. berendezés, rádió, müholdas TV, telefon van. Azonkivül a vendégek részére relax-centrum meleg vízmedencével, örkényes és buborék masszázs, szauna, gyerekcsúzda, flipbár áll rendelkezésre. Étkezésre és szórakozásra étterem, borozó és konferencia-terem szolgál.

Lehetőségek: magashegyi turisztika, lovaglás, tutajozás a Dunajec folyón, nyári termálfürdő - Vrbov, golf. Télen: sielés, a hotel alatt gyerek - síiskola, korcsolyapálya esti kivilágátással és kölcsönző.

Rekonstruált hotel Jasná alacsonytátrai üdülőközpontban - lesikló pálya közvetlen közelében. Nagyon jó feltételek hegyi turisztikára, sielésre ( 25 km rendezett sípálya) és más téli aktivitásra.

Szállás 2-ágyas szobákban szoc. berendezéssel, műholdas TV, rádió. A hotel családi szobákat is kínál 2+2 vagy 2+1. Étterem, stílusos  borozó, nappali bár, kongresszus - terem, szauna, masszázs, biliárd.

A hotel a Jasná völgyben (Alacsony Tátra) a kabinos libegő állomásánál - Chopok irányában. A közelben külöböző sífelvonók, ülőkés libegő, de sí-szervíz, sí-ískola és paragliding-lehetőség is.

Fekvésére való tekintettel legkeresettebb helye a szabadságtöltésnek hegyi környezetben. Csak 25 km-re van az ismert Bešeňová thermálfürdő.

Szállás 2-ágyas szobákban pótagy lehetőseggel, tus, WC, műholdas TV, rádió, telefon.

Családi szobák 2+2.

 

A hotel a Demänovská dolina-völgyben található szép hegyi környezetben - erdőben.

Kiváló feltételek hegyi turisztikára, de ugyanúgy sielésre - jóminőségü  szolgáltatások garantálják a látogatók  megelégedését.

Kétágyas szobák pótágy lehetőséggel, stílusosan berendezve, műholdas TV, minibár, széf.

A vendégek rendelkezésére étterem, gril, pizzéria, bár kandallóval, kongresszus terem, szauna, masszázs, és érdekes akvárium teráriummal.

 

Tátralomnicom van, 2-3 ágyas szobák komplet berendezéssel, balkónnal. A vendégek részére természetesen étterem, nappali bár, társadalmi helység, Úszómedence, szauna.

A hotel mellett röplabdapálya.

 

Zamagurie :

A hotel Spišská Stará Ves (Szepesóvár) városka szélén, 8 km távolságra a Pieniny nemzeti parktól, híres ez természeti szépségein kivül európai atrakciójáról-a Dunajec folyói tutajozás. A környékbeli természet igen sok kirándulási lehetőséget kínál.

Szállás: 20 kétágyas szoba pótágy lehetőséggel, 9 3-ágyas szoba és 4 apartmán műholdas TV hűtőszekrénnyel és előirt tartozékkal. Étkezés: reggeli - svéd asztal, kivánság szerint fél, vagy teljes panzió. Rendelkezésre ál szauna, masszázs és aktív pihenés.

 

A hotel nem messze Stará źubovňa (Ólubló) városától szép környezetben.

Szállásra 1 és 2-ágyas szobák pótágy lehetőséggel, saját szoc. berendezéssel és tartozékkal, balkónnal szolgál, étkezésre 2 étterem, 2 nappali bár, kávéház áll rendelkezésre, azonkivül club-helység, fedett úszómedence, fitness, tornaterem, szauna, masszázs, fodrászat, az épület mellett teniszpálya, röplabda játéktér, minigolf.

Lehetőségek: turisztika a környéken, az Ólublói vár megtekintése, télen sielés közvetlen

a hotel közelében lesiklópályák és felvonók, de sífutásra alkalmas terep is.

 

Teplý Vrch :

Gyönyörü természeti környezetben - mikroregió Teplý vrch- Rimavská Sobota (Rimaszombat) körzetében, közvetlen a víztartály mellett. A környék tagozott reliéfe vonzó táj egyedülálló állat - és növényvilággal.

Szállás 2, 3 és 4-ágyas szobákban és apartmánokban lehetséges - kapacitása 110 ágy. 2 szoba egy sejtet képez és ebben önálló fürdőszba és WC van. Az étteremben 120 férőhely,

a konferencia - termek kapacitása 20-tól 60 személyig. Szabad időben ki lehet használni

a teniszpályákat, szaunát, úszómedencét, fitness és biliárdot, vagy kölcsönözni sportfeszerelést.

 

Kassa :

Rendelkezésre áll konferencia-terem 150 kapacitással speciális müszaki felszereléssel:

- multimediális projektor ASK-A 4+

- tolmács-berendezés

- PC és internet szolgálat, meotar

továbbá tükörterem 80 személy részére, tantermek standard felszereléssel (meotar, videorekordér, TV) 30 személy részére.

Szállás 1 ágyas szobákban TV, telefon és hűtőszekrénnyel, 2 ágyas szobákban: 2 szobának

az előszobából nyiló fürdöszobája és WC-je van. A folyosón társadalmi terem TV-val és konyhahűtőszekrénnyel, vagy apartmánokban.

Kínálunk teljes panziót, recepciót - svéd asztallal, banket, vagy díszebédeket és vacsorát.

Pihenés idejében kihasználhatja a finess-centrumot, szaunát, teniszpályákat és a nappali bárt.